fittbrud i kassaskiten.

Sååååå!
Träffade Erika och vi kollade i affärer lite grann :) Hade det trevligt som vanligt sedan gick vi till Jenkas arbete och ätade! (hahaha omedvetet skrev jag så!!)  kommer komma asmycket text nu men LÄÄÄS!

Hängde lite med Jenkas syskon sedan blev det tid att träffa min karro! Vi fikade på det vanliga stället och pratade om det vanliga; USA, gymnasiet och livet i största allmänhet!

Efter det drog vi till en affär och där köpte jag 2årspresenten till Dave. Sa till tjejen som jobbade där exakt vad jag ville ha plus att hon tog med sig varan som stått på hyllan med sig till lagret. Hon kom tillbaka med en kartong och stoppade den i en påse. Meeeeeeen... när jag kom hem och skulle visa mamma vad jag köpt och öppnade kartongen såg jag till min stora förvåning att det var FEL vara!!!!!! WHAT THE FUCK DUDE??

Ialla fall ringde jag till affären (är ju en såå speciell människa så vid minsta fel ska jag alltid ringa och klaga). Berättade att dom hade en efterbliven tjej som jobbade hos dom som inte kunde sköta sitt jobb. Till svar fick jag : eeh aaa ookeeeejj......................aaaa alltsåå aaaa?? varpå jag säger: jaa varför fick jag fel vara när jag  berättade EXAKT vad jag ville ha?? hon i luren: vi kan ju bara be om ursäkt, det va ju ett misstag men du är välkommen tillbaka och få rätt vara. MEN NEHEJ??!! det menar du inte? skulle jag vara ovälkommen tillbaka eller vad menar du? Är det inte mer är LOGISKT att jag MÅSTE tillbaka?? Dude, jag bor på landet, åker 30 min till stan liksom. Tid är pengar...

Till bruden som jobbar där vill jag bara säga: DU KAN DRA ÅT HELVETE VARENDA DEL AV DIG, OCH DÄR KAN DU FAKTISKT STANNA JA DU KAN HÄLSA TILL DIN MAMMA FÖR HON ÄR VÄL OCKSÅ DÄR??!!

Blev så sur att jag blev godissugen... gaaah!!


Skulle säkert sett ut såhär när jag dampa på fittbruden i kassahelvetet.